učilište brod

Programi

Vaučeri za besplatno
obrazovanje

Svi zaposleni i nezaposleni s navršenih 15 godina u Hrvatskoj mogu upisati jedan od programa putem vaučera za besplatno obrazovanje.

Srednje škole i
prekvalifikacije

Program stjecanja srednje stručne spreme upisuju osobe koje su završile osnovnu školu. Program prekvalifikacije namijenjen je osobama koje imaju završenu srednju školu te žele steći dodatno zvanje.

Osposobljavanja i
usavršavanja

Stručno usavršavanje i osposobljavanje nakon završetka formalnog obrazovanja izričito je usmjereno na stjecanje kvalifikacija za obavljanje određene regulirane profesije.

Tečajevi stranih
jezika

Svi tečajevi stranih jezika u POUB-u temelje se na interaktivnom pristupu učenju, pružajući vam priliku da stvarate vještine koje će vas pratiti cijeli život. Naši predavači su tu kako bi vas potaknuli na uspješno savladavanje jezika i omogućili vam da dosegnete svoj maksimalni potencijal.

Osnovna škola

Besplatni program osnovne škole u Učilištu Brod namijenjen je građanima starijim od 14 godina koji nisu završili osnovnu školu. Nakon završetka osnovne škole moguće je izabrati jedno osposobljavanje za jednostavnije poslove koje je također besplatno.

Kontaktirajte nas

Pratite nas