Misija i vizija

Uči od najboljih

Učilište brod

Naša

misija

Misija Pučkog otvorenog učilišta Brod je pružiti kvalitetno obrazovanje za odrasle koje se fokusira na stjecanje praktičnih znanja, vještina i kompetencija potrebnih za uspješnu karijeru i daljnji osobni razvoj.

Misiju ispunjavamo kroz:

Naša vizija je postati središte za cjeloživotno obrazovanje odraslih koje će biti prepoznato kao regionalni lider u pružanju visokokvalitetnih obrazovnih programa, koji su usklađeni s potrebama tržišta rada i koji će osigurati da polaznici steknu praktična znanja, vještine i kompetencije potrebne za uspješnu karijeru i osobni razvoj.

Učilište brod

Naše

vrijednosti

Inspirativnost

Potičemo inspiraciju i kreativnost kod svojih polaznika kako bi ih potaknuli da ostvare svoj puni potencijal u učenju i razvoju vještina.

Prilagodljivst

Prepoznajemo da je svaki polaznik jedinstven i prilagođavamo se njihovim individualnim potrebama kako bi osigurali učinkovit i personaliziran pristup obrazovanju.

Autentičnost

Snažno vjerujemo u autentičnost i autentično iskustvo učenja koje potiče samorefleksiju i razvoj istinskih, trajnih vještina kod naših polaznika.

Odgovornost

Preuzimamo odgovornost za kvalitetu svojih programa i usluga, te aktivno radimo na kontinuiranom poboljšanju kvalitete i uspješnosti svojih polaznika.

Stručnost

Imamo stručno i iskusno osoblje koje osigurava kvalitetnu obrazovnu uslugu.

Učilište brod

Oblikuj svoju budućnost

Misija i vizija

Naš tim

Programi

Upisi

Kontaktirajte nas

Pratite nas