Povijest

Više od dva desetljeća zajedno oblikujemo budućnost!

 • 2001.

  22. listopada 2001. godine, rodila se ideja koja će preoblikovati obrazovanje odraslih u Slavonskom Brodu - Pučko otvoreno učilište Brod. Već više od dvadeset godina, naša ustanova je simbol obogaćivanja života kroz neprekidno učenje, otvarajući vrata novim mogućnostima za sve generacije.

 • 2001. - 2011.

  Naša misija je uvijek bila jasna - pružiti kvalitetno, pristupačno i relevantno obrazovanje koje će podržati profesionalni i osobni rast svake osobe. Od prvog dana, Pučko otvoreno učilište Brod predano je radilo na tome da postane više od obrazovne ustanove - postali smo dio života naših polaznika, pružajući im alate potrebne za izgradnju svijetlije budućnosti.

 • 2011. - 2022.

  Naša priča je priča o strasti za obrazovanjem, predanosti i inovaciji. Tijekom godina, stalno smo se razvijali i prilagođavali da bi udovoljili potrebama naših polaznika, uvijek stavljajući njih na prvo mjesto. Bez obzira radi li se o novim programima, poboljšanim programima ili modernizaciji naših učionica, uvijek smo težili ka postavljanju novih standarda u obrazovanju odraslih.

 • Danas

  Danas, dok gledamo unatrag na preko dvadeset godina postojanja, ponosni smo na sve što smo postigli, ali i uzbuđeni za ono što nas čeka. Uvijek ćemo biti posvećeni pružanju najbolje moguće obrazovne usluge, uvijek sa istim žarom i entuzijazmom kao onog dana kada smo započeli.

U Pučkom otvorenom učilištu Brod, ne samo da obrazujemo, već inspiriramo promjene. Pridružite nam se na putu prema još mnogim desetljećima oblikovanja budućnosti kroz obrazovanje!

Učilište brod

Oblikuj svoju budućnost

Misija i vizija

Naš tim

Programi

Upisi

Kontaktirajte nas

Pratite nas