Turističko-hotelijerski komercijalist

Turističko-hotelijerski komercijalist kombinira stručnost iz kuhinje i restorana s prodajnim vještinama, stvarajući nezaboravne doživljaje za svakog gosta. Njegova ekspertiza obuhvaća sve, od osmišljavanja dnevnih jelovnika do organizacije prestižnih događanja i inovativne promocije restorana.

O programu

Srednjom stručnom spremom za zanimanje turističko-hotelijerski komercijalist stječete širok spektar mogućnosti zapošljavanja:

– U poslovima upravljanja kuhinjom i restoranom, osiguravajući kvalitetu i estetiku jela.

– U poslovima promocije, kreirajući atraktivne reklamne materijale i organizirajući događaje.

– U poslovima kontrole i upravljanja, kontrolirajući rad i financijsko poslovanje kuhinje i restorana.

Cjelokupno trajanje programa: 3 632 sata.

Stečeno zvanje
Turističko-hotelijerski komercijalist
Uvjeti za upis

Uvjeti za upis u program stjecanja srednje stručne spreme:

– završena osnovna škola,

– najmanje 14 godina života.

Uvjeti za upis u program prekvalifikacije:

– završena srednja škola,

– najmanje 17 godina starosti.