12. ožujka 2024.

Dodjela diploma – Internetski marketing i brendiranje

S ponosom smo uručili diplome našim vrijednim polaznicima tečaja “Internetski marketing i brendiranje”. Ovaj trenutak je označio kraj njihove edukativne avanture u našem Učilištu, ali i početak novih profesionalnih putovanja u svijetu digitalnog marketinga. Naši polaznici, obučeni najnovijim znanjem i vještinama, sada su spremni suočiti se s izazovima i iskoristiti prilike koje digitalna era nudi.

Polaznici s diplomama u rukama

Tečaj Internetskog marketinga i brendiranja kreiran je kako bi našim polaznicima pružio temeljito razumijevanje ključnih principa digitalnog marketinga, uključujući content marketing, strategije društvenih medija, Meta Ads, Google Ads, e-mail marketing, i mnogo više. Kroz praktične radionice, case studyje i interaktivna predavanja, naši su polaznici tečaja razvili sposobnosti koje će im omogućiti da stvore snažne i uspješne digitalne kampanje.

Uručivanje diploma

Dodjela diploma nije samo prilika za proslavu postignuća polaznika tečaja, već i trenutak da zahvalimo našim predavačima iz jt digital – a, mentorima i svima koji su doprinijeli njihovom obrazovanju. Ovaj tečaj bio je putovanje kroz koje su naši polaznici razvijali ne samo profesionalne, već i osobne vještine, učeći kako biti prilagodljivi, kreativni i predani u svojim budućim karijerama.

Predavač Tino Kožul, jt digital

Na kraju, želimo zahvaliti svim našim polaznicima na njihovom trudu, predanosti i strasti tijekom tečaja Internetskog marketinga i brendiranja. Budućnost je pred njima, a mi smo ponosni što smo bili dio njihove edukativne avanture. Čestitamo im od srca i s nestrpljenjem očekujemo pratiti njihove buduće uspjehe.

Ako i ti želiš postati stručnjak u području internetskog marketinga i brendiranja, saznaj više klikom ovdje.

Podijeli:

Pročitaj najnovije

Iskustva polaznika tečaja Internetskog marketinga i brendiranja
18srp

Iskustva polaznika tečaja Internetskog marketinga i brendiranja

Kada se radi o kvalitetnom obrazovanju, iskustva bivših polaznika često…

Kako balansirati rad i učenje? Savjeti za zaposlene osobe
11srp

Kako balansirati rad i učenje? Savjeti za zaposlene osobe

Ulaganje u svoje obrazovanje dok radite može donijeti mnoge prednosti,…

Zašto su tečajevi stranih jezika bitni za profesionalni razvoj?
04srp

Zašto su tečajevi stranih jezika bitni za profesionalni razvoj?

U današnjem globaliziranom svijetu, znanje stranih jezika postaje neprocjenjiva vještina…