20. ožujka 2024.

Gostujuće predavanje na tečaju za vizažiste s Boženom Ninković

U sklopu redovnog tečaja za vizažiste, imali smo čast ugostiti stručnjakinju za šminkanje, Boženu Ninković. Svojim bogatim iskustvom, Božena je polaznicima tečaja pružila priliku da zavire iza kulisa umjetnosti šminkanja, dijeleći s njima svoje jedinstvene tehnike i tajne koje je stjecala tijekom godina.

Božena Ninković, s godinama iskustva u svijetu ljepote i šminkanja, podijelila je s polaznicima svoje bogato iskustvo, tehnike šminkanja koje definiraju današnje trendove, kao i savjete kako da istaknu svoju prirodnu ljepotu. Kroz interaktivno predavanje, polaznici su imali priliku ne samo slušati već i postavljati pitanja. Osim teorijskog dijela, Božena je demonstrirala i praktične primjere šminkanja, omogućujući polaznicima da iz prve ruke vide kako se primjenjuju različite tehnike i proizvodi. Ovaj praktičan pristup omogućio je polaznicima da bolje razumiju proces šminkanja i kako se određene tehnike mogu prilagoditi različitim tipovima lica i tonovima kože.

Predavanje je bilo ne samo prilika za učenje novih vještina, već i izvor inspiracije za sve koji su prisustvovali. Božena nam je podijelila svoje znanje o svijetu šminkanja, naglašavajući koliko je bitno graditi samopouzdanje i razvijati osobni stil. Njezin entuzijazam prenio se na sve prisutne ostavljajući polaznike motivirane da eksperimentiraju s naučenim tehnikama i prošire svoje znanje u području ljepote.

Zahvalni smo Boženi na nesebičnom dijeljenju svog znanja i iskustva, i radujemo se budućim prilikama za suradnju. Na Učilištu Brod nastavljamo s misijom obogaćivanja života naših studenata kroz obrazovanje koje premašuje granice učionice, a gostujuća predavanja poput ovog ključni su dio te vizije.

Za više informacija o budućim događajima i tečajevima, pratite nas na našoj web stranici i društvenim mrežama. Budite dio naše zajednice koja uči i raste zajedno!

Podijeli:

Pročitaj najnovije

Kako besplatno pohađati neki od tečaja u Učilištu Brod?
11tra

Kako besplatno pohađati neki od tečaja u Učilištu Brod?

Učilište Brod nudi besplatno obrazovanje uz vaučere namijenjene zaposlenim i…

Prekvalifikacije Slavonski Brod – započeli upisi!
28ožu

Prekvalifikacije Slavonski Brod – započeli upisi!

Otvara vam se nova prilika za rast i razvoj u…

Dodjela diploma – Klasične i korektivne tehnike šminkanja
22ožu

Dodjela diploma – Klasične i korektivne tehnike šminkanja

Obilježili smo završetak još jednog uspješnog ciklusa obrazovanja za polaznike…