21. studenoga 2023.

Postanite Stručnjak za Internetski Marketing – Potpuno Besplatno!

O programu

U eri digitalizacije, vještine digitalnog marketinga su postale temelj poslovnog uspjeha. Učilište Brod vam pruža izuzetnu priliku da usavršite vještine digitalnog marketinga kroz online program u trajanju od 225 sati, vođen od strane stručnjaka iz uspješne agencije za digitalni marketing JT Digital, a najbolje od svega, program je potpuno besplatan, odnosno financiran HZZ vaučerima!

Predmeti:

  • Internetska marketinška komunikacija
  • Brendiranje u online poslovanju
  • Internetska marketinška kampanja

 

Uvjeti za upis:

  • Završena četverogodišnja srednja škola
Digitalni marketing

Ključni alati koje ćete naučiti koristiti:

Logo Google Ads
GOOGLE ADS

Ovladajte umijećem plaćenog oglašavanja na Googleu. Naučite kako ciljano privući pravu publiku, koristeći napredne tehnike oglašavanja koje maksimiziraju vidljivost i ROI.

Logo Google Analytics
GOOGLE ANALYTICS

Otkrijte moć podataka. Naučite kako koristiti Google Analytics za analizu prometa na web stranici, što je ključno za optimizaciju marketinških kampanja i razumijevanje ponašanja vaše publike.

Facebook Logo
FACEBOOK ADS

Postanite stručnjak za oglašavanje na Facebooku. Savladajte tehnike za efikasno dosezanje ciljane publike na ovoj široko korištenoj platformi za društvene medije.

Logo WordPress
WORDPRESS

Naučite koristiti najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem na svijetu. WordPress vam pruža mogućnost kreiranja profesionalnih web stranica, uz fleksibilnost i prilagodljivost za različite potrebe.

Logo MailChimp
MAILCHIMP

E-mail marketing je ključan segment digitalnog marketinga. Naučite kako efikasno koristiti MailChimp za izradu i slanje e-mail kampanja, te za upravljanje kontaktima i praćenje rezultata.

Canva Logo
CANVA

Savladajte umijeće dizajniranja privlačnih vizualnih sadržaja s Canvom. Ovaj alat vam omogućava da lako kreirate atraktivne vizuale koji će poboljšati vaše marketinške materijale i komunikaciju s publikom.

Zašto upisati Internetski marketing i brendiranje
u Učilištu Brod?

LALLALALALALAL-3
Online Predavanja

Učite izravno od stručnjaka kroz predavanja i radionice koje se odvijaju online. S 225 sati intenzivnog i strukturiranog programa, imat ćete priliku duboko uroniti u svijet digitalnog marketinga.

 

LALLALALALALAL-3
Upis u e-Radnu Knjižicu

Završetak ovog programa će biti upisan u vašu e-radnu knjižicu, što je važan korak u dokumentiranju vašeg profesionalnog razvoja i napretka.

 

LALLALALALALAL-3
Dnevnice Nezaposlenima

Za nezaposlene polaznike, HZZ nudi dodatnu financijsku podršku kroz isplatu dnevnica tijekom trajanja programa.

 

LALLALALALALAL-3
Suvremene Metode i Alati

Učenje uključuje najnovije trendove i alate u digitalnom marketingu, čime se osigurava da su vaše vještine relevantne i aktualne.

 

LALLALALALALAL-3
Povezivanje s Polaznicima

Ovaj program nudi izvrsne prilike za umrežavanje s drugim ambicioznim polaznicima, predavačima i stručnjacima iz industrije, čime se otvaraju brojne prilike za suradnje, mentorstvo i karijerni razvoj.

 

LALLALALALALAL-3
Prilagođen Program

Bez obzira jeste li početnik ili već imate određeno predznanje o digitalnom marketingu, program je dizajniran tako da pruža korisne uvide i znanja svima. 

LALLALALALALAL-3
Iskusni Predavači

Program vodi tim stručnjaka iz agencije za digitalni marketing  JT Digital, koji se redovito bave digitalnim marketingom i u toku su s najnovijim trendovima u industriji.

LALLALALALALAL-3
Rad na Stvarnim Projektima

U sklopu programa, svaki polaznik ima priliku odabrati vlastiti projekt na kojem će raditi tijekom edukacije. To omogućava personalizirano učenje i primjenu teorije na praktične primjere koji su izravno relevantni za interese i ciljeve svakog pojedinca.

LALLALALALALAL-3
Snimke Predavanja

Nakon svakog održanog predavanja, snimka će vam biti automatski poslana na e-mail, omogućujući vam da ponovite i pregledate predavanje bilo kad.

Naši predavači

Josip Stanić

Josip Stanić, mag. oec.

Stručnjak u području content marketinga, e-mail marketinga i copywritinga, suvlasnik je agencije za digitalni marketing JT Digital.

Specijaliziran za stvaranje sadržaja prilagođenog specifičnim ciljnim skupinama, njegov rad usmjeren je na efektivno privlačenje i angažiranje publike.

Tino Kožul

Tino Kožul, mag. oec. 

Stručnjak za WordPress, Google i Facebook Ads te Google Analytics, suvlasnik agencije JT Digital, posvećen je ciljanju i analizi učinkovitosti digitalnih marketinških kampanja.

Njegovo znanje obuhvaća niz alata i tehnika za uspješno upravljanje online prisutnošću i oglašavanjem.

Podijeli:

Pročitaj najnovije

Obrana završnog rada u zimskom roku
01velj

Obrana završnog rada u zimskom roku

Obrana završnog rada u zimskom roku šk. god. 2023./2024. provest…