27. studenoga 2023.

Učilište Brod sudjelovalo je na 26. Katarinskom sajmu

26. Katarinski sajam

Katarinski sajam, tradicionalni godišnji događaj u Slavonskom Brodu, prilika je za obrtnike, poduzetnike i obiteljska gospodarstva da predstave svoje proizvode. Ovaj sajam, čije korijene nalazimo još u 1769. godini, danas je važno mjesto okupljanja i izlaganja u Brodsko-posavskoj županiji.

U sklopu ovog značajnog događaja, Učilište Brod je imalo priliku sudjelovati na 26. Katarinskom sajmu koji se održao od 23. do 26. studenog 2023. godine. Cilj našeg sudjelovanja bio je predstaviti programe koje financira Hrvatski zavod za zapošljavanje putem vaučera za besplatno obrazovanje.

Programi su potpuno besplatni za zaposlene i nezaposlene, a cilj im je razvoj vještina potrebnih za uspjeh na tržištu rada.

Predstavljeni programi:

Internetski marketing i brendiranje

Program Internetski marketing i brendiranje traje 225 sati i pokriva upotrebu alata poput Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads, Canva i WordPress. Polaznici će kroz ovaj program steći praktična znanja za efikasno vođenje digitalnih marketinških kampanja i izradu privlačnih vizuala te osnove izrade web stranica.

Knjigovođa/Knjigovotkinja

Program traje 350 sati i uključuje detaljno proučavanje različitih aspekata računovodstva. Kroz ovaj program, polaznici se osposobljavaju za rad s knjigovodstvenim softverom, učenje o evidenciji imovine, obveza, obračunu PDV-a, platnom prometu i drugim ključnim računovodstvenim aktivnostima.

Klasične i korektivne tehnike šminkanja

Program traje 200 sati. Polaznici se kroz program osposobljavaju za primjenu klasičnih i korektivnih tehnika šminkanja. Program uključuje proučavanje povijesti šminke i šminkanja, kozmetičkih preparata i primjenu različitih tehnika šminkanja lica, obrva i trepavica.

Klasične ručne masažne tehnike

Polaznici će savladati različite masažne pokrete i tehnike, upoznati se s indikacijama i kontraindikacijama za masažu, te praktično primijeniti naučene vještine. Program u trajanju od 300 sati je usmjeren na razvoj vještina za profesionalno pružanje masažnih tretmana.

Ekološka proizvodnja voća

Ovaj program obrazovanja u trajanju od 125 sati pokriva teme kao što su priprema tla, sadnja voćaka, ekološka zaštita u voćarstvu, praćenje rasta i njega voćaka te berba voća. Polaznici će steći kompetencije za provođenje osnovne i dopunske obrade tla, tehnološki proces sjetve i/ili sadnje, kao i primjenu ekoloških pripravaka u zaštiti bilja.

O našim besplatnim programima više možete saznati na linku.

Podijeli:

Pročitaj najnovije

Obrana završnog rada u zimskom roku
01velj

Obrana završnog rada u zimskom roku

Obrana završnog rada u zimskom roku šk. god. 2023./2024. provest…