17. studenoga 2023.

Učilište Brod na Katarinskom sajmu 2023.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo sudjelovanje Pučkog otvorenog učilišta Brod iz Slavonskog Broda na prestižnom Katarinskom sajmu 2023. Ovaj renomirani sajam, koji se održava u Slavonskom Brodu, poznat je po svojoj bogatoj tradiciji i raznovrsnosti izlagača te predstavlja idealnu platformu za prezentaciju različitih proizvoda, usluga i edukativnih programa.

Pučko otvoreno učilište Brod, kao istaknuta institucija u obrazovanju odraslih u regiji, iskoristit će ovu priliku da predstavi svoje nove programe mikrokvalifikacija. Ovi programi su dizajnirani kako bi zadovoljili rastuće potrebe tržišta rada za specijaliziranim i fleksibilnim obrazovanjem. U fokusu su praktične vještine i znanja koja su izravno primjenjiva u profesionalnom okruženju, omogućavajući polaznicima brzu prilagodbu dinamičnim zahtjevima suvremenog tržišta.

Na štandu Pučkog otvorenog učilišta Brod posjetitelji će imati priliku upoznati se s različitim programima obrazovanja, dobiti detaljne informacije o mikrokvalifikacijama i saznati kako se mogu upisati i unaprijediti svoje karijere.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete na Katarinskom sajmu 2023. u Slavonskom Brodu i iskoriste ovu izvrsnu priliku za upoznavanje s novim trendovima u obrazovanju odraslih. Dođite i saznajte kako Pučko otvoreno učilište Brod može biti vaš partner u učenju i profesionalnom razvoju!

Vidimo se na sajmu!

Podijeli:

Pročitaj najnovije

Iskustva polaznika tečaja Internetskog marketinga i brendiranja
18srp

Iskustva polaznika tečaja Internetskog marketinga i brendiranja

Kada se radi o kvalitetnom obrazovanju, iskustva bivših polaznika često…

Kako balansirati rad i učenje? Savjeti za zaposlene osobe
11srp

Kako balansirati rad i učenje? Savjeti za zaposlene osobe

Ulaganje u svoje obrazovanje dok radite može donijeti mnoge prednosti,…

Zašto su tečajevi stranih jezika bitni za profesionalni razvoj?
04srp

Zašto su tečajevi stranih jezika bitni za profesionalni razvoj?

U današnjem globaliziranom svijetu, znanje stranih jezika postaje neprocjenjiva vještina…